ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΦΑΡΜΑ

A-Farm

Κατάστημα Τρίπολης

Λεωφ. Ο.Η.Ε. 42, Τρίπολη

+30 2710 227424

Η Aρκαδική Οικολογική Φάρμα δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα κρέατος.

Όνειρο ζωής για τους δύο επιχειρηματίες ξεκινούν τον Νοέμβριο του 2001 την κατασκευή ενός οικολογικού πάρκου στην ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης και συγκεκριμένα στο χωριό Κολλίνες.

Μία ιδέα πρωτοποριακή για την εποχή καταλήγει σήμερα το 2012 να ανοίγει την πόρτα της στο κοινό αφού πλέον όλα τα ζώα (μοσχάρια, γουρούνια, αμνοερίφια) είναι πέρα για πέρα ελληνικά με ρίζες ελληνικές και πιστοποιημένες από εταιρία διαπιστευμένη από το Ε.ΣΥ.Δ. και εγκεκριμένη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ως Φορέας Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων.

Σε μία τεράστια έκταση 25.000 στρεμμάτων, τα ζώα μεγαλώνουν απόλυτα στο φυσικό τους περιβάλλον και τρέφονται αποκλειστικά με βιολογικές τροφές, όπως κριθάρι, καλαμπόκι και σόγια. Θα τολμήσουμε να πούμε ότι ίσως είναι η μεγαλύτερη πιστοποιημένη φάρμα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Κατάστημα Αττικής

Γούναρη 196 & Ιλίου, Άνω Γλυφάδα

+30 210 9646765

Η ανάγκη της αγοράς για καλό βιολογικό Ελληνικό κρέας στα Νότια προάστεια παροτρύνει τους δημιουργούς να ανοίξουν το πρώτο μαγαζί του Ν. Αττικής στην Α. Γλυφάδα και ο στόχος είναι να ανοιχτούν τουλάχιστον ακόμη τρία σε διάφορες περιοχές.

Μέχρι όμως να συμβεί αυτό υπάρχει η δυνατότητα για αποστολή σε όποιοδήποτε μέρος της Αθήνας χρειαστεί.

Το παραδοσιακό αυτό Βιολογικό Κρεοπωλείο διαθέτει επίσης μία τεράστια ποικιλία από Βιολογικά και Παραδοσιακά προιόντα που μπορούν να συνοδεύσουν το άριστα ποιοτικά κρέας και να δώσουν μία ξεχωριστή νότα νοστιμιάς στα πιάτα που θα ετοιμάσει η νοικοκυρά για την οικογένεια ή για τους φίλους.

Μία επίσκεψη στο κατάστημα αξίζει πραγματικά τον κόπο να ανακαλύψετε τους θησαυρούς που κρύβει μέσα του!

Διανομή κατ’οίκον Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο.
Ισχύει μόνο για το κατάστημα της Αττικής

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM