ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΦΑΡΜΑ

Πατατοσαλάτα με λουκάνικα

[one_third]



1 ½ κιλό πατάτες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κλαράκια σέλερυ κομμένα ροδέλες
5-6 αγγουράκια τουρσί κομμένα ροδέλες
800 γρ. Λουκάνικα χοιρινά
3 κουταλιές φύλλα μαϊντανού

Για τη σως

2 κουταλιές
Μουστάρδα χυμό από 1 λεμόνι
1 κουταλάκι κόκκινο πιπέρι
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

[/one_third]

[two_third]
patatosalata-germanias

Εκτέλεση:

Αφού πλύνουμε τις πατάτες τις βράζουμε με τα φλούδια.

Τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις κόβουμε σε κύβους.

Τις τοποθετούμε σε μια βαθιά πιατέλα.

Ψήνουμε τα Λουκάνικα σ’ ένα τηγάνι, τα κόβουμε ροδέλες και τα προσθέτουμε στις πατάτες.

Ρίχνουμε από πάνω τον μαϊντανό, το σέλερι και το τουρσί. Ανακατεύουμε.

Σ’ ένα μπολάκι αναμειγνύουμε το λάδι με τη μουστάρδα, το πιπέρι και το λεμόνι και περιχύνουμε τη σαλάτα μας.

Πηγή: lovecooking.gr

[/two_third]