ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΦΑΡΜΑ

Λουκάνικο σουβλάκι

[one_third]



1 κολοκυθάκι κομμένο σε ροδέλες
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε τετράγωνα
1 μικρή μελιτζάνα κομμένη σε κύβους
16 ντοματίνια
2 ½ κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
600 γρ. χοιρινό χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε 16 κομμάτια
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

[/one_third]

[two_third]

image001

Εκτέλεση
Βάζουμε σ’ ένα μπολ την πιπεριά, τη μελιτζάνα, το κολοκυθάκι και τα ντοματίνια και τα ραντίζουμε με το ελαιόλαδο, τον μαϊντανό και τη ρίγανη.

Προθερμαίνουμε το φούρνο ή το bbq ή ακόμα και μια τοστιέρα.

Σε 8 σουβλάκια περνάμε το λουκάνικο και εναλλάξ τα λαχανικά.

Ψήνουμε τα σουβλάκια μας για 10-15 λεπτά μέχρι να γίνουν τα λουκάνικα. Τα σερβίρουμε ζεστά.

[/two_third]