[one_third]
1 λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε ροδέλες
2 κ.σ. μέλι
1 σφηνοπότηρο τσίπουρο με γλυκάνισο
1 πορτοκάλι ή λεμόνι (ο χυμός και το ξύσμα του)
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα λουκάνικα μέχρι να να πάρουν χρώμα. Σβήνουμε με το τσίπουρο και 2 λεπτά αργότερα προσθέτουμε το ξύσμα και το χυμό λεμονιού ή πορτοκαλιού.
Τέλος, προσθέτουμε το μέλι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να καραμελώσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε ζεστό συνοδεύοντας με παξιμαδάκια κυθήρων.
Πηγή : https://newpost.gr/post/293830/loykanika-me-meli-kai-tsipoyro#ixzz2ki2JVme0
[/two_third]